hote.jpg

10-те хотели кои ќе бидат хит во 2018-та штотуку беа прогласени од TripAdvisor, и има по нешто за сечиј буџет.

Според рејтингот на посетителите на TripAdvisor, беше составена листа на 10 хотели кои нудат незаборавно искуство, а изненадувачки е што во хотелот кој ја понесе победата, ноќевање чини околу 90 евра.

Можеби токму од листата подолу ќе ви дојде идеја за нова дестинација:

Viroth’s Hotel, Камбоџа

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-01.jpg

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-02.jpg

Tulemar Bungalows & Villas, Костарика

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-03.jpg

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-04.jpg

Umaid Bhawan Palace Jodhpur, Индија

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-05.jpg

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-06.jpg

Hanoi La Siesta Hotel & Spa, Виетнам

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-07.jpg

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-08.jpg

Gili Lankanfushi, Малдиви

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-09.jpg

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-10.jpg

Hotel Belvedere, Италија

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-11.jpg

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-12.jpg

The Nantucket Hotel & Resort, САД

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-13.jpg

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-14.jpg

La Reserve Paris Hotel and Spa, Франција

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-15.jpg

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-16.jpg

Nayara Springs, Костарика

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-17.jpg

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-18.jpg

Hanoi La Siesta Hotel Trendy, Виетнам

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-19.jpg

10te-najubavi-hoteli-za-2018-ta-spored-tripadvisor-20.jpg

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail