1001 роза, 1001 изненадување за 8ми Март во Капитол Мол

Capitol_8MART.jpg

Ентузијазмот, среќата и храброста преовладуваат на денот кога се празнува значењето на жената – 8ми Март. Придржувајќи се кон општествените и индивидуални вредности кои ги носи овој ден, Капитол Мол и оваа година одлучи да ги надополни и надгради овие чувства кај посетителите и вработените.

Капитол Мол по повод интернационалниот ден на жената го истакнува чувството на херој кај жените, вработени и посетителки. Секоја од нив е херој за себе, своето семејство и за заедницата во која живее и работи. Жените се столбот на модерното општество и тие се оние кои го оживуваат секој ден со динамиката и храброста која ја поседуваат. Водени од овие вредности Капитол Мол придонесува кон нивно зачувување и симболизирање преку овозможување на средина исполнета со радост и изненадувања во текот на целиот ден. Во центарот работат многу жени, кои ја сакаат својата работа, уживаат во својата работна околина и даваат сè од себе за работите да одат непречено и без грешка. Тие се хероите без кои Капитол Мол не може, тие се хероите без кои никој не може. Затоа во месец март, како месец на жената, сите ќе можат да се запознаат со жените херои на Капитол Мол.

На 8ми Март Капитол Мол ќе цели кон создавање на посебна атмосфера која ќе го овозможи исполнувањето на желбите на секоја жена која ќе го посети центарот. Симболично во чест на празникот на посетителките им се приредени пријатни изненадувања, оддавајќи им ја почитта која секојдневно ја заслужуваат.

Капитол Мол отсекогаш посветувал посебно внимание за своите посетители придонесувајќи кон денови исполнети со забавен шопинг и уникатни изненадувања. Во средина во која секој член на семејството ќе може да ужива во уникатното секојдневие Капитол Мол креира атмосфера погодна за сите посетители.

Подржете ги, и бидете благодарни за сé што жените херои прават за вас.
Цел март #ЖенаХерој на Капитол Мол!

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail