• Vera_Kalin_1.jpg
  • Vera_Kalin_5.jpg
  • Vera_Kalin_4.jpg
  • Vera_Kalin_3.jpg
  • Vera_Kalin_2.jpg

Вера Калин се дружеше со читателите во Станица 26 (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Во неделата во Станица 26 Вера Калин преку јавно читање ја презентираше својата книга …