• plati-so-poezija-1.jpg
 • plati-so-poezija-9.jpg
 • plati-so-poezija-8.jpg
 • plati-so-poezija-7.jpg
 • plati-so-poezija-6.jpg
 • plati-so-poezija-5.jpg
 • plati-so-poezija-4.jpg
 • plati-so-poezija-3-1.jpg
 • plati-so-poezija-2.jpg
 • plati-so-poezija-1-1.jpg
 • plati-so-poezija-3.jpg
 • plati-so-poezija-15.jpg
 • plati-so-poezija-14.jpg
 • plati-so-poezija-13.jpg
 • plati-so-poezija-12.jpg
 • plati-so-poezija-11.jpg
 • plati-so-poezija-10.jpg

„Плати со поезија“ предизвика уникатни и незаборавни моменти кај илјадници граѓани (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Од Виена до Шангај, од Чикаго до Хамбург, од Лондон до Дубаи, од Москва до Истанбул, …

Konkurs-za-dodeluvanje-na-stipendii-za-ednosemestralni-preddiplomski-diplomski-studii-i-studisko-usovrshuvanje-vo-Republika-Hrvatska-za-akademskata-2017-2018-godina.jpg

Конкурс за доделување на стипендии за едносеместрални преддипломски/дипломски студии и студискo усовршување во Република Хрватска за академската 2017/2018 година

Врз основа на Програмата за соработка од областа на науката, технологијата и …