slika-2.jpg

Потпишан договор за соработка меѓу „Московската државна академија за ветеринарна медицина и биотехнологија – МВА К.И. Скрјабин“ и Факултетот за ветеринарна медицина од Скопје

Делагација од Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје, предводена од Деканот проф. …