selo.jpg

Погранично село го укинува данокот: Заработуваат милиони на најлесен можен начин и повеќе не сакаат да ги оданочуваат жителите: “Нема смисла, пребогати сме”

Државната ревизорска установи утврдила дека француското село Ле Пертус, со 586 жители, е …