Strumica-stadion-Mladost.jpg

ФФМ со поддршка од УЕФА започнува со реконструкција и изградба на трибини на два стадиони во државата – стадионот „Чаир“ во Скопје и стадионот „Билјанини Извори“ во Охрид.

Фудбалската федерација на Македонија со поддршка од УЕФА и програмата за развој, …