dijamant.jpg

Второ големо откритие за рекордно време! Пронајден дијамант во Русија од 100 карати: Обликот на овој скапоцен камен докажува дека природата е најдобриот јувелир!

Алроса, светски лидер во рударството во Русија, ископал дијамант со врвен квалитет на …