tatko.jpg

Татко ја натерал својата ќерка да пешачи до училиште 8 километри и тоа по дождот: Објавил видео од тоа што го направила во автобусот и одлучил дека е време да ја научи лекцијата

Татко од Охајо одлучил да ја научи својата 10-годишна ќерка на една лекција откако била …