mon.jpg

Конкурс за доделување стипендии “Борис Трајковски“ за студии од втор циклус на Извршната МБА програма на Универзитетот Шефилд за академската 2019/2020

Врз основа на Протоколот за соработка за доделување стипендии „Борис Трајковски” со …