mon.jpg

Резултати од конкурсот за прием на студенти на додипломски студии во државните студентски домови и други објекти за сместување во студиската 2019/2020 година за градот Скопје

Ве известуваме дека во прилог се резултатите од Конкурсот за прием на студенти на …