akcija-15-scaled.jpg

Денес во Гимназијата „Никола Карев“ и ООУ„Аврам Писевски“ од Скопје беа донирани компјутери за сите ученици кои немаа соодветен уред за следење на онлајн настава на почетокот на оваа учебна година

ИНИЦИРАМЕ И ПОТТИКНУВАМЕ ВРАЌАЊЕ НА ВРЕДНОСТИТЕ ЗА ФИЛАНТРОПИЈА, ЕМПАТИЈА И …

2021-Tematska-rabotilnica-na-Sovetot-za-doktorsko-obrazovanie-Evropska-Asocijacija-na-univerziteti-EUA-CDE-Veshtachka-inteligencija-menadziranje-so-podatoci-i-digitalniot-svet-na-doktorskoto-obrazovanie.jpg

2021 Тематска работилница на Советот за докторско образование – Европска Асоцијација на универзитети (EUA-CDE): Вештачка интелигенција, менаџирање со податоци и дигиталниот свет на докторското образование

На покана на претседателот на Советот на докторско образование на Европската …