АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

ADMINISTRATIVEN-ASISTENT.jpg

АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет, континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми ,со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари.

     Ние извршуваме 100% селекција на делови, спрема бараните квалитативни и квантитативни карактеристики во согласност со ИСО 9001 и ИАТФ 16949, стандарди за квалитет во автомобилската индустрија .

   Поради зголемен обем на работа има потреба од вработување на кандидат за работна позиција :

Административен асистент

Главни одговорности и задачи  :

 • Подготовка на документација за сметководство ;
 • Изработка на договори и нивно архивирање ;
 • Внесување на податоци во систем;
 • Следење на компаниски правила и процедури ;
 • Останата административна поддршка

Што  бараме ?

 • Оргазирана и комуникативна личност ;
 • Способност за самостојна и тимска работа ;
 • Познавање на англиски јазик и MS Office пакетот;
 • Пожелно е познавање и на бугарски јазик

Доколку сакате да станете  дел од нашиот тим и сметате дека ги исполнувате горенаведените услови , потребно е да ги доставите своите биографии на следната е – маил адреса : [email protected]со наслов ,, За оглас административен асистент 

Само оние апликанти кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

www.dsaoutsourcing.com

Извор: kariera.mk

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail