АДВОКАТСКИ СТРУЧЕН СОРАБОТНИК СО ПОЛОЖЕН ПРАВОСУДЕН ИСПИТ

UmAWTI09jEyvhAMMxZW8ZQ-large.jpg

Потребни квалификации за Стручен соработник:

Положен правосуден испит,
Одлично познавање на Англиски јазик,
Работно искуство ќе се смета за предност
Професионални знаења и способности:

Изразени комуникациски вештини,

Способност за градење и развивање на професионален однос со клиенти,
Ориентираност кон остварување на резултати,
Самоиницијативност, лојалност, и професионалност,
Способност за тимска работа.
Дополнителни информации:

Адвокатското друштво „ИНТЕР ПАРТЕС“ нуди можност за стручно усовршување и континуиран професионален развој.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите биографии можат да ги испратат на е-маил: [email protected]

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 13.02.2020

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail