АГРОНОМ

AGRONOM.jpg

АГРОНОМ

ЕСИ (Employment Services International) за потребите на една агрономска фирма која се бави со земјоделие, и која континуирано вложува во унапредување на механизацијата за обработка на земјоделските култури, објавува оглас за работна позиција:

 

Агроном – Реон Гевгелија

 

РАБОТНИ ЗАДАЧИ И ОДГОВОРНОСТИ:

 • Ги насочува комитентите на квалитетно и навремено извршување на сите агротехнички операции;
 • Изготвува план на активности на неделно и месечно ниво;
 • Врши внесување на податоци од терен во годишни картони;
 • Контрола на сите процеси на насадите;
 • Создава и одржува директни контакти со комитентите.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ, ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:

 • Завршено високо образование од областа на агрономијата;
 • Претходно работно искуство во областа;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Одлично познавање на MS Office;
 • Активен возач, Б-категорија;
 • Добра психо-физичка подготвеност;
 • Комуникациски вештини, ориентираност кон тимска работа, доверливост, чесност, лојалност, непристрасност, одговорност.

 

НУДИМЕ:

 • Работно време: 40 часа неделно;
 • Времетраење на вработувањето: 6 месеци со можност за продолжување
 • Следење на континуирани обуки
 • Годишен одмор според законски одредби

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на [email protected] и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
[email protected], www.esi.mk

 

Извор: kariera.mk

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail