Alcatel – Lucent Enterprise ги претстави најновите говорни и податочни технологии во Македонија

naslvn.jpg

Сертифициран Бизнис Партнер на Alcatel – Lucent Enterprise за Македонија минатиот месец беше домаќин на презентацијата CONNEX MACEDONIA 2018, на која беа претставени најновите апликации и можности од областа на говорните и податочните технологии.

Презентацијата ја отвори Горан Митрески, главен извршен директор на Кабтел, а свои излагања имаа и Bogdan Ciobanu -регионален менаџер за продажба за Југоисточна Европа, Mustafa Aydinalp, технички менаџер за комуникациски решенија за Турција, Балкан и Азерјбејџан, Alcatel-Lucent Enterprise, Alp Doruk Cetinkaya, менаџер за мрежна предпродажба за Турција, Балкан и Азерјбејџан Alcatel-Lucent Enterprise како и Andrea Scaietti , регионален директор за Медитеранот, Турција и Балканот, Alcatel-Lucent Enterprise.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail