amc.png

АМЦ има потреба од следните профили:

ПРОДАЖНИ ЛИЦА и СЕРВИСЕРИ

Заради зголемен обем на работа во салоните ширум Македонија и зголемен број на услуги на сервисниот центар, АМЦ ВРАБОТУВА ширум Македонија.

Сакате да бидете успешен продавач во компанија лидер во продажба на технологија, или сте квалитетен сервисер на телевизори, лаптопи, телефони, компјутери, електроника.

Како компанија нудиме:

  • Атрактивен месечен личен доход,
  • Дополнителни бонуси преку остварени планови и таргети,
  • Можност за учење, надградување и напредување,
  • Можност да се биде дел од успешен тим, лидер во својата област над 20 години на пазарот.

ВИЕ СТЕ НА ПОТЕГ!!

Аплицирајте на маил: vrabotuvanje@amc.com.mk со вашата биграфија (CV) и мотивационо писмо со назнака на маилот за која позиција и град аплицирате.
Пример: За Оглас за продажно лице за салон во Охрид (или градот во кој живеете)

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail