Anhoch_wide.jpg

Анхоч објавува оглас за вработување, отворени се 3 (три) работни позиции:

1. Магационер/возач

Основни услови за вработување:
Познавање на современата ИТ технологија
Активно познавање на пишан и говорен Англиски јазик
Високи комуникативни способности
Aмбициозност, динамичност и способност за тимска работа
Постојано живеалиште или постојан престој во Скопје или околината
Поседување возачка исправа – тип Б

Линк до целосниот оглас – http://www.anhoch.com/career-warehouseman 

2. Специјалист – Референт за продажба во продажен салон во Скопје

Основни услови за вработување:
Големо познавање на современата ИТ технологија
Одлично познавање на пишан и говорен Англиски јазик
Високи комуникативни способности
Aмбициозност, динамичност и способност за тимска работа
Постојано живеалиште или постојан престој во Скопје или неговата околина

Линк до целосниот оглас – http://www.anhoch.com/career-employment

3. Електроничар – Сервисер на IT опрема (аналогна и дигитална електроника)

Потребни квалификации за вработување:
Искуство во работа со SMD компоненти
Искуство во сервисирање на аналогна и дигитална прецизна електроника
Подготвеност за работа со висок напон
Познавање на современата IT технологија
Добро познавање на пишан и говорен англиски јазик
Високи комуникативни способности, амбициозност, динамичност и способност за тимска работа
Постојано живеалиште или постојан престој во Скопје

Линк до целосниот оглас – http://www.anhoch.com/career-employment-electronics

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail