АПАВЕ СЕЕ вработува, 10 Машински инженери

apave-see-logo.jpg

АПАВЕ СЕЕ е македонска компанија која се занимава со разни технички испитувања, анализи и спецификација. Нашиот кадар на вработени опфаќа круг на специјализирани инженери кои претежно работат низ Европа, Африка, Азија (Блиски Исток и Индиски Океан). АПАВЕ вработува

10 Машински инженери

Квалификации:
– Завршено високо образование – Машински Факултет
– Одлично познавање на Англиски јазик
– Високи комуникациски способности и подготвеност за работа надвор од Македонија
– Физичка и психичка способност за работа на висина

Предност ќе имаат кандидатите со претходно искуство при испитување без разорување, техничка контрола, QAQC, управување со системи за квалитет итн.

Сите заинтересирани треба да испратат кратка биографија до: recruitmentsee@apavesee.com

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail