Ардита Идризи е прогласена за истакнат студент од Исламскиот младински форум

Ardita-Idrizi-e-proglasena-za-istaknat-student-od-Islamskiot-mladinski-forum.png

Ардита Идризи е прогласена за истакнат студент од Исламскиот младински форум

По повод Исламската Нова година, Исламскиот младински форум, вчера (30.09. 2020 година), во Скопје, ги прогласи шесте најистакнати студенти од повеќе универзитети во Северна Македонија.

Најистакната студентка од Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово е Ардита Идризи, студентка на Правниот факултет.

Целта на прогласувањето на најистакнатите студенти е нивно оценување, мотивација и охрабрување за постигнување успех во нивните кариери.

На истакнатите студенти, освен доделување на награди, им беа донирани и комплетни книги од некои познати издавачки куќи од земјава.

На овој настан беа прогласени и истакнати ученици од неколку средни училишта во Северна Македонија.

Извор: УЈИЕ

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail