Артисофт вработува Програмери

artisoft.png

АРТИСОФТ ДООЕЛ

Компанијата е лидер на пазарот во областа  на развој и имплементација на web базирани информациони системи. Нашите иновативни решенија досега се имплементирани во многу фирми во и надвор од Македонија. За повеќе детали за типовите на проекти и софтвер на кои работи Артисофт може да ја погледнете веб страната  www.artisoft.net.

Компанијата Артисофт распишува конкурс за вработување на Програмери

Потребно знаење:

  • -Познавање CSS, HTML, JavaScript, jQuery, PHP
  • -Познавање на работа со SQL бази

 

Предности

  • -Искуство со ColdFusion, Oracle и PostgreSQL бази на податоци
  • -Најмалку 2 годишно искуство во развој на бизнис решенија

 

Останати особини

  • -Одговорност и посветеност на работата
  • -Способност за самостојна  и тимска работа
  • -Креативност во работењето и слобода во предлагање на нови идеи
  • -Аналитичко размислување

 

Ги очекуваме Вашите пријави со детална биографија,опис на знаењето кое одговара на горенаведеното работно место, како и Вашите очекувања најдоцна до 22.02.2017 на info@artisoft.mk со назнака “вработување”.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail