АВТ Интернатионал вработува Информатичар

awt.jpg

АВТ Интернатионал  – Компанија која врши дистрибуција и трговија на големо со прехрамбени и непрехрамбени производи за широка потрошувачка, има потреба од  од следната работна позиција:

Информатичар

Потребни кавалификации

 • познавање на MS Windows и MS Office,
 • инсталација на персонални компјутери,
 • познавање на мрежи и мрежни уреди,
 • пожелно добро познавање на англиски јазик,
 • возачка дозвола Б категорија
 • пожелно претходно работно искуство во областа на информатичка технологија,

Лични карактеристики

 • Динамичност
 • Флексибилност
 • Иницијативност и самомотивираност
 • Ефективност и ефикасност
 • Позитивен став
 • Решавање задачи во кратки рокови

Ние ви нудиме:

 • Работа во динамична и развојна средина
 • Можност за развивање и континуирано персонално усовршување

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, мотивацискот описмо како и Работна Биографија (CV) дадостават на македонски и англиски јазик на e-mail: [email protected] со задолжителна назнака во насловот „Информатичар“

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

Општи правил за аплицирање:

 • Именување на документ за аплицирање – CV (име и презименаапликантот).
 • Н знака на позицијата за која се аплицира
 • Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во АВТ Интернатионал или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Вашастрана, податоците ќе бидат уништени.
Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail