БЕСПЛАТНА ОНЛАЈН ОБУКА ЗА МАТУРАНТИ

BESPLATNA-ONLAJN-OBUKA-ZA-MATURANTI.jpg

БЕСПЛАТНА ОНЛАЈН ОБУКА ЗА МАТУРАНТИ

Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје организира БЕСПЛАТНА ОНЛАЈН ОБУКА наменета за матурнатите од средните училишта во Република Северна Македонија на тема: Градење на вештини и компетенции за интегрирање во академската и бизнис средина.

Обуката ќе се реализира онлајн на платформата ZOOM.

Реализација на: 20.07.2020 година
Времетраење: 11:00-14:00 часот
Модератори: проф. д-р Александра Стоилковска и асс. м-р Гордана Серафимовиќ
Организатор: Универзитет за туризам и менаџмент во Скопје

Пријавување за обуката на следниов линк.

Секој регистриран матурант ќе добие:

  • Напатствија за приклучување на онлајн – обуката;
  • Е-сертификат;
  • Работни материјали во електронска верзија.

Рок за пријавување: 18.07.2020 година.

Универзитетот за туризам и менаџмент Ви посакува успешна академска кариера.

 

Извор: УТМС

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail