SKEEOR21_Plenarna-Sesija_Ana-Lazarevska_2021.jpg

СКЕЕОР 2021: Поддржани од искуствата и знаењата на стручните кадри, младите со фокус на изнаоѓање решенија од областа на одржливоста на животната средина и енергетската ефикасност

СТУДЕНТСКА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ И ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ СКЕЕОР 2021 Често се …

2021-Tematska-rabotilnica-na-Sovetot-za-doktorsko-obrazovanie-Evropska-Asocijacija-na-univerziteti-EUA-CDE-Veshtachka-inteligencija-menadziranje-so-podatoci-i-digitalniot-svet-na-doktorskoto-obrazovanie.jpg

2021 Тематска работилница на Советот за докторско образование – Европска Асоцијација на универзитети (EUA-CDE): Вештачка интелигенција, менаџирање со податоци и дигиталниот свет на докторското образование

На покана на претседателот на Советот на докторско образование на Европската …