Institutot-Maks-van-der-SHtul-kje-bide-partner-na-konzorciumot-na-proektot-Fakespotting-finansiran-od-Evropskata-Komisija-pod-grantot-za-strategiski-partnerstva-na-Erazmus-.png

Институтот „Макс ван дер Штул“ ќе биде партнер на конзорциумот на проектот „Fakespotting“ финансиран од Европската Комисија под грантот за стратегиски партнерства на Еразмус +

Главната цел на проектот е иновација во областа на писменоста на дигиталните …

erasmus.jpg

УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ” ВО СКОПЈЕ објавува КОНКУРС ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ АКЦИЈА 1: ИНДИВИДУАЛНА МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ за академската 2020/2021 година

Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ K103 на Европската комисија, Универзитетот „Св. Кирил и …

Fakultetot-za-sovremeni-opshtestveni-nauki-na-Univerzitetot-na-Jugoistochna-Evropa-e-dobitnik-na-grantot-za-ponuda-na-programa-na-magisterski-studii-za-Rodovo-odgovorno-budzetiranje.png

Факултетот за современи општествени науки на Универзитетот на Југоисточна Европа е добитник на грантот за понуда на програма на магистерски студии за Родово одговорно буџетирање

Факултетот за современи општествени науки на Универзитетот на Југоисточна Европа е …