mon.jpg

Повторен повик за искажување на јавен интерес за формирање на авторски тимови за изработка на ракописи за учебници во основно и средно стручно четиригодишно образование

Врз основа на член 17-а став 1 од Законот за учебници за основно и средно образование …

mon.jpg

Стипендии за додипломски, последипломски и докторски студии на државните универзитети и колеџи во Унгарија за академската 2020/2021 година

Програмата Стипендиум Хунгарикум (Stpendium Hungaricum) на Владата на Унгарија за учебната 2020/2021 …