Screenshot_7.jpg

Универзитет во Австралија ги стави „сопруга“ и „сопруг“ на листа навредливи поими Опсервер: Универзитет во Австралија ги стави „сопруга“ и „сопруг“ на листа навредливи поими

– Универзитетот Флиндерс во Аделаида, Јужна Австралија, по критика од трансродов …