ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ / ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР СКОПЈЕ

Q8HvJOYTcEuiRgt17rTJwQ-large.jpg

ЗЕГИН ФАРМ е првата приватна компанија во Република Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од:

Дипломиран фармацевт / Фармацевтски техничар

Потребни квалификации:

ВСС – Фармацевт

ССС – Фармацевтски техничар

Претходно работно искуство во аптека ќе се смета како предност

Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

Посакувани карактеристики:

Способност за брзо учење,

Развиени комуникациски вештини,

Стручност и елоквентост,

Диманичност и креативност,

Организираност, самоиницијативност.

​Што нудиме:

Високи месечни примања + бонуси во согласност со постигнатите резултати.

Можност за професионален развој и надоградба,

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail