ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

wOUHtxbVPEWelB62__Akig-large.jpg

Дипломиран фармацевт и Фармацевтски техничар

ПЗУ Аптека Вера заради отварање на ова организациона единица во склоп на “Поликлиника Идадија – Скопје ” го проширува својот тим и има потреба од:

– Дипломиран фармацевт 1 работно место

– Фармацевтски техничар 1 работно место

Потребни квалификации за работно место „Дипломиран фармацевт“

ВСС Стручна Спрема – Дипломиран фармацевт (лиценца за работа);
Со или без работно искуство (кандидатите со работно искуство имаат предност);
Работа со компјутери.
Потребни квалификации за „Фармацевтски техничар“

• ССС медицинско училиште – Фармацевтски техничар (со уверение за положен стручен испит);

• Со или без работно искуство (кандидатите со работно искуство имаат предност);

• Работа со компјутери.

Работното време е во две смени.

Бараме кандидати со способност за тимска работа, развиени комуникациски вештини со пациенти и професионален и љубезен однос.

Ние нудиме постојана надоградба и вложување во нашите вработени и одлични услови за работа во пријатна работна средина.

​Својата биографија можете да ја испратите на [email protected]

Тел. за контакт: 078322278 , 078474624

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail