Дизајнер/Припресс и Координатор

vitalia.png
ВИТАЛИА Никола доо, лидер во производство на здрава храна во регионот објавува слободно работно место на позиција:

ДИЗАЈНЕР/ПРИПРЕСС И КООРДИНАТОР

Виталиа Никола доо има има потреба од дизајнер и познавач на припрес монтажа со работно искуство од минимум 1 година.
За таа цел потребно е лицето да поседува:
 • Ефективност и одговорност
 • Самоорганизираност и ажурност
 • Подговтвеност за работа во тим
Обврски и одговорности:
 • Работа на дизајн и корекција на печетени материјали и амабалажа
 • Организирање, координирање и контрола на припрес
 • Водење евиденција и следење на дигитална архива
 • Координирање активности и проекти со outsource дизајнери
Квалификации:
 • Високо образование ВСС
 • Интерес за здрава исхрана и здрав животен стил
 • Солидно познавање на англиски јазик
 • Претходно работно искуство (минимум 1 година) на слична работна позиција
 • Поседување на возачка дозвола (Б категорија)

Доколку сакате да станете дел од успешниот тим на Виталиа испратете Ваша кратка биографија и мотивационо писмо на следната адреса: [email protected] со назнака за кој сектор аплицирате.

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail