ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА ТУРИЗАМ И МЕНАЏМЕНТ ВО СКОПЈЕ И ГРАНСКИ НЕЗАВИСЕН СИНДИКАТ НА ПОЛИЦИЈАТА

DOGOVOR-ZA-SORABOTKA-POMEGJU-UNIVERZITETOT-ZA-TURIZAM-I-MENADZMENT-VO-SKOPJE-I-GRANSKI-NEZAVISEN-SINDIKAT-NA-POLICIJATA.jpg

ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА ТУРИЗАМ И МЕНАЏМЕНТ ВО СКОПЈЕ И ГРАНСКИ НЕЗАВИСЕН СИНДИКАТ НА ПОЛИЦИЈАТА

Ректорот на УТМС, проф. д-р Аце Миленковски, на ден 28.07.2020 година беше домаќин на претставници на Гранскиот независен синдикат на полицијата. На средбата беше потпишан договор за соработка помеѓу двете организации. Покрај тоа, претставниците на синдикатот имаа можност да го разгледааат универзитетот и да се запознаат со методологијата на работа и можностите за студирање на истиот.

Извор: УТМС

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail