Едукативно – стручен собир за ветеринари во Св. Николе

16996162_1490048751005866_4764279984622911420_n.jpg

На 24.02.2017 година, со почеток во 10:00 часот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе се одржа едукативно-стручен собир акредитиран од Ветеринарна комора на Р. Македонија со предавач д-р Казимир Матовиќ од Ветеринарен специјалистички институт од Краљево, Р. Србија.

Темата на предавањето беше „Контрола на болестите на пчелите и (зло)употреба на антибиотиците во пчеларството“.

 

 

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail