Економист

f9FBgOqPyk6o_SH1MHrHew-large.jpg

Сана Транс ДООЕЛ, е реномирана транспортна компанија, специјализирана за организирање на меѓународен транспорт и логистика на стоки во патниот сообраќај.

Поради проширување на својот тим, „Сана Транс ДООЕЛ“ – Скопје, распишува оглас за вработување на неопределено време на работна позиција:

ЕКОНОМИСТ
Потребни квалификации:

 • Завршено (минимум) средно економско образование,
 • Најмалку две (2) години работно искуство во областа на архивско и финансиско сметководство,
 • Работно познавање на компјутери и програми за канцелариско работење,
 • Одлично познавање на пакетот компјутерски алатки MS Office,
 • Возачка дозвола од „Б“ категорија,
 • Познавање на Англиски или Германски јазик ќе се смета за предност.

Работни задачи и одговорности:

 • Водење на финансиско сметководство,
 • Административно, канцелариско и архивско работење,
 • Изготвување и книжење на влезни и излезни фактури,
 • Евидентирање на дневни банкарски изводи, подигање и евиденција на транспортни дозволи,
 • Испраќање/примање и заведување на пошта.

Личен профил:

 • Одговорност, професионалност, точност и експедитивност,
 • Претпазливост, прецизност и внимателност во работењето,
 • Лојалност, иницијативност и позитивен став,
 • Комуникативност, љубезност и флексибилност.

Сите заинтересирани кандидати, својата професионална биографија можат да ја достават на следната e-mail адреса: [email protected], со назнака: „Економист“ или преку kariera.mk.

Лице за контакт:
Даница Дајиловска
Тел: 070/670-689

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail