Емоциите кои секогаш ги чувствуваме, но никогаш не ги кажуваме

emociite-koi-sekogash-gi-cuvstvuvame-ama-nikogash-ne-gi-kazuvame-6_resize.jpg

Не сите емоции можеме да ги изразиме пред другите од една или друга причина, без оглед на тоа што понекогаш секој ден ги чувствуваме истите.

emociite-koi-sekogash-gi-cuvstvuvame-ama-nikogash-ne-gi-kazuvame-01.jpg

И секако, од тоа можеме да направиме интересни илустрации:

Кога чекаме ред пред банкомат

emociite-koi-sekogash-gi-cuvstvuvame-ama-nikogash-ne-gi-kazuvame-1_resize.jpg

Кога треба да одбереме големина на пијалак

emociite-koi-sekogash-gi-cuvstvuvame-ama-nikogash-ne-gi-kazuvame-2_resize.jpg

Кога ќе решиме да ја скратиме косата

emociite-koi-sekogash-gi-cuvstvuvame-ama-nikogash-ne-gi-kazuvame-3_resize.jpg

Кога ќе ве викне шефот во канцеларија

emociite-koi-sekogash-gi-cuvstvuvame-ama-nikogash-ne-gi-kazuvame-4_resize.jpg

Кога чекате ред на забар

emociite-koi-sekogash-gi-cuvstvuvame-ama-nikogash-ne-gi-kazuvame-5_resize.jpg

Кога ќе влезете во скапа продавница

emociite-koi-sekogash-gi-cuvstvuvame-ama-nikogash-ne-gi-kazuvame-6_resize.jpg

Кога сте сами дома

emociite-koi-sekogash-gi-cuvstvuvame-ama-nikogash-ne-gi-kazuvame-7_resize.jpg

Кога детето си игра со вашиот лаптоп

emociite-koi-sekogash-gi-cuvstvuvame-ama-nikogash-ne-gi-kazuvame-8_resize.jpg

Кога носите штикли

emociite-koi-sekogash-gi-cuvstvuvame-ama-nikogash-ne-gi-kazuvame-9_resize.jpg

Кога конечно ќе го заспиете детето

emociite-koi-sekogash-gi-cuvstvuvame-ama-nikogash-ne-gi-kazuvame-10_resize.jpg

Кога треба да чекате малку подолго

emociite-koi-sekogash-gi-cuvstvuvame-ama-nikogash-ne-gi-kazuvame-11_resize.jpg

Кога мајка ви ве прегрнува

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail