Еве што купуваат Македонците најмногу од Интернет

internetku1.jpg

Што се купува најмногу?

Интернет купувачите најмногу пари даваат за облека, потоа следат спортската и електронска опрема а за домаќинките тука се производите за домаќинство.

Она што е пресудно кај интернет купувачите се пониските цени кои може да се начекаат многу често, а купувачите се со различни искуства.

Има такви кои купуваат редовно, но и такви кои порачуваат инцидентно. Сепак според познавачите од оваа област меѓу кои е и Катерина Ангеловска интернет трговијата се уште учествува со мал процент, или 2%, за разлика од развиените пазари каде учестувото е над 10%.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail