ФАРМАЦЕВТ

FARMACEVT.jpg

ФАРМАЦЕВТ

Агенцијата ЕСИ (Employment Services International) за потребите на компанија која се занимава со увоз, дистрибуција и продажба на додатоци на исхрана и медицинска опрема, објавува оглас за:

ФАРМАЦЕВТ

Опис на работни задачи:

 • Регистрација на препарати;
 • Комуникација со потенцијални клиенти;
 • Примена на своето стручно знаење со цел подобрување на продажбата;

Бараме:

 • Високо образование – Фармација;
 • Положен државен испит;
 • Претходно работно искуство не е потребно;
 • Одлично познавање на Англиски jазик;
 • Одлично познавање на MS Office пакетот;
 • Одлични комуникациски и организациски вештини;
 • Одговорност, професионалност и флекссибилност;
 • Стручен и професионален пристап кон работата;

Наша понуда

 • Работно време од 09:00 до 17:00;
 • Вработување на неопределено време;

Своите биографии може да ги испратите на [email protected], со задолжителна назнака за позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје
T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
 [email protected]www.esi.mk

Извор: kariera.mk

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail