zegin-1.jpg

Врз основа на член 22 став 1 точка 1 од Законот за работни односи-Пречистен текст (Сл.весник на РМ бр.25/2013) Работодавецот Приватна здравствена установа АПТЕКА ЗЕГИН ФАРМ Скопје ул.Битпазарска бр.бб Скопје Центар, распишува:

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Приватна здравствена установа АПТЕКА ЗЕГИН ФАРМ Скопје, бул. Партизански Одреди бр.25 Скопје, има потреба од:

ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

Со следните квалификации:,

  • Положен Државен Испит (Уверение),
  • Задолжително претходно работно искуство.

На огласот може да се јават и Дипломирани фармацевти и фармацевтски техничари без работно искуство, како и дипломирани фармацевти без лиценца за работа

Напомена:

  • Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани,
  • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Општи правила за аплицирање:

  • Именување на документ за аплицирање-CV (име и презиме на апликантот),

Назнака на позиција за која се аплицира.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail