2-9.jpg

Филозофското друштво на Македонија и Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“​ заеднички организираа филмско-философска вечер која се одржа како дел од 8-миот ФИЛОЗОФСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ. Беше проектиран филмот ОГРАДА ПРОТИВ ЗАЈАЦИ (Rabbit-Proof Fence, 2002) во режија на Филип Нојс (Philippe Noyce).

 

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail