ФТБЛ организира Меѓународна научна конференција

4de96befed4fc26b9f4d9cce84d5a9d4_XL.jpg

Факултетот за туризам и бизнис логистика организира Меѓународна научна конференција насловена „Предизвиците на туризмот и бизнис логистиката – ИСЦТБЛ 2017“. Конференцијата ќе се одржи на 24 и 25 октомври, а како коорганизатори се јавуваат повеќе универзитети во Македонија, Бугарија, Косово, Србија и во Грција.

Темите на научната конференција ќе бидат во делот на туризмот, сместувањето и гастрономијата, а вториот дел во рамките на бизнис администрацијата и бизнис логистиката. На конференцијата како клучни говорници се јавуваат професори и научници од Латвија, Србија, Полска и од Турција.

Пријавувањето е во тек, а роковите и деталите ги има на следните линкови:

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail