Геинг Кребс унд Кифер интернешнл: Стручен Соработник

geing.png

ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и други ДОО (ГЕИНГ) е компанија лоцирана во Македонија, која испорачува комплетни решенија од областа на геотехниката, хидротехниката, енергетиката, рударството, патната инфраструктура и заштитата на животната средина. Нашиот успех се базира на 19 годишно искуство во справување со комплексни проекти и услуги.

Поради зголемен обем на работа Друштвото за градежништво, промет и услуги ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и др. ДОО Скопје има потреба од вработување на:
Стручен соработник во Тело за Сертификација за градежни производи  ТС ГеинГ КуК

Минимум потребни квалификации: 

 • ВСП – (Градежна насока,технолошки или друг факултет)
 • Најмалку 5 години работно искуство во работа со градежни производи
 • Поседување на Б возачка дозвола
 • Познавање и активно користење на англиски јазик
 • Одлично познавање на MS Office

Дополнителни квалификации/вештини /познавања:

 • Ќе се смета за предност познавање на стандарди од серијата ISO 9000, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 17065
 • Одлични комуникациски и аналитички способности, организираност и систематичност во работата
 • Подготвеност за работа со куси рокови

Работни задачи: 

 • Следење на работните процеси во телото за сертификација
 • Спроведува планови и развојни програми за техничките аспекти на работењето

Вашата биографија, мотивационо писмо, телефонски контакт и адреса на електронска пошта, можете да ги доставите на info@geing.com.mk

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail