Германска компанија бара преведувачи

cmx-solutions.png

„ЦМХ Солушнс ДООЕЛ„ Скопје (CMX Solutions), дел од германска компанија во доменот на давање кориснички услуги, која работи во Македонија од февруари 2015, објавува оглас за отворени работни места во Контакт центар агент со познавање на германски јазик со место на извршување на работа во Скопје.

Контакт центар агенти со одлично познавање на германскиот јазик

Опис на задачите:

•    Одговарање на дојдовни повици и е-маил прашања/барања од корисници и обезбедување на потребни информации, поддршка и помош во решавање на барањата на корисниците;

•    Ефикасно прибирање на кориснички информации, задоволување на потребите на корисниците и едуцирање на корисниците;

•    Обезбедување квалитетна услуга и поддршка во различни области кои вклучуваат информации за плаќања, правење нарачки, решавање на системски проблеми и слично.

Потребни квалификации:

•    Одлично познавање на германскиот јазик минимум Б2 ниво (Ц1 пожелно но не неопходно)

•    Одлично познавање на англискиот јазик ќе се смета за предност

•    Посветеност во обезбедувањето високо корисничко задоволство

•    Способност да комуницира јасно и професионално

•    Претходно искуство не е потребно

Нудиме:

•    Одлични работни услови

•    Редовно вработување со можност за цело и пола работно време

•    Флексибилно работно време во текот на денот и неделата

•    Платена обука

Одлична можност за сите студенти кои одлично го владеат германскиот јазик да го надоградат во постојана интеракција на германски јазик и истовремено да заработат додека се сеуште на студии.

Испратете ја вашата кратка биографија (CV) на англиски/германски најдоцна до 20.06.2017 на е-маил:

[email protected]

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail