Годишна изложба на студентите од ФЛУ, 2016-2017

Pan_SuliAn_01.jpg

Факултетот за ликовни уметности во Скопје има чест да ве покани на годишната изложба на студентите од ФЛУ – Скопје.

Среда 17.05.2017

19:30, свечено отворање и доделување на награди – Галерија ФЛУ (Педагошки факултет);

20:00, изложба во атељеата по сликарство, вајарство и ликовна педагогија.

Четврток 18.05.2017

19:30, изложба во атељеата по графика, графички дизајн, сликарски техники и сликарска технологија (Сули ан).

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail