Градежен инженер-плата: 30.000 денари

injeneer-3_1380235268.jpg.600x450_q85.jpg

ТУРБОИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Скопје има потреба од вработување на Градежен инженер со лиценца, на неопределено време, со полно работно време, од понеделник до петок, од 08-16 часот.

Изборот ќе се изврши за 15 дена.

Лице за контакт: Јованка.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • ВСС – Градежен факултет
  • со лиценца
  • работа со комјутери

ТЕЛЕФОН: 02/3172-763

Е-ПОШТА: turboeng@turboeng.com.mk

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail