vezesharri.jpg

VEZË SHARRI – TETOVO

го објавува следното слободно работно место:

Графички дизајнер – 1 (еден)

 Примарни задолженија ќе бидат:

 • Изработка на различни профсионални графички дизајни,
 • Познавање на процесот на печатење,
 • Изнаоѓање на креативни естетски решенија.

Основни лични компетенции треба да се:

 • Познавање на работа во соодветен софтвер, особено Adobe, Corel, Illustrator и Photoshop,
 • Искуство во графички дизајн.

Пожелни дополинителни компетенции се:

 • Соодветно формално и неформално образование,
 • Познавање на изработка на веб страни и функционирањето на социјални мрежи,
 • Познавање на видео продукција,
 • Поседување возачка дозвола од Б-категорија.

Бенефициите ќе бидат во согласност со личното искуство, образование и работен ангажман.

Писмото за мотивација, кратката биографија со фотографија, сопственото портфолио, да се достават на следната електронска пошта: [email protected] и [email protected]

 

Огласот трае 15 (петнаесет) работни дена од денот на неговото објавување.

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail