Илустрации: Како би изгледал светот ако не лажевме?

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-12.jpg

Често преферираме да ја сокриеме вистина и наместо неа да кажеме некоја бела или можеби и поголема лага.

Тоа речиси секогаш го правиме со најдобри намери, за да не навредиме некого или да не го ставиме во незгодна позиција…

Но, понекогаш намерите и не се така добронамерни.

Во секој случај, како би изгледал светот, ако никој не лажеше?

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-1.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-3.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-4.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-5.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-6.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-7.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-8.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-9.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-10.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-12.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-13.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-14.jpg

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail