Информатичар

deni-internacional.jpg

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на Информатичар со и без работно искуство,

Потребни услови за даденото работно место:

 1. Високо образование, факултет за информатички науки,
 2. Aктивно владеење на англиски јазик,
 3. Поседување комуникативни вештини,

Кандидатите потребно е да имаат познавање од :

 • Платформа на Microsoft,
 • Cluster hyper-v,
 • Поврзување и подесување на мрежна опрема

Работни Обврски:

 • Инсталација на оперативни системи и програми,
 • Монтирање на компјутерска опрема,
 • Инсталација на компјутерски мрежи и нивно каблирање,
 • Срвисирање на компјутерска опрема,
 • Техничка поддршка,

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail [email protected]

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail