ИНЖЕНЕР ЗА ДИЗАЈН И КОНСТРУКЦИЈА

vanhool.jpg

Ван Хоол Македонија, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт тел.бр. (02) 551-2851, има потреба од нови вработувања за извршување на работни задачи на работното место

ИНЖЕНЕР ЗА ДИЗАЈН И КОНСТРУКЦИЈА

РАБОТНИ ЗАДАЧИ

 • Изработка на 3D модели;
 • Изработка и работа со склопови;
 • Изработка на работилнички цртежи;
 • Анализа на зададени проблеми и изготвување на предлог решенија по однос на истите;

ПОТРЕБНО ОБРАЗОВАНИЕ, ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ

 • ВСС – факултет од областа на техничките науки, пожелно Машински факултет;
 • Солидно познавање на CAD софтверски алатки. Предност ќе имаат апликантите со искуство во работа со PRO ENGINEER или CREO;
 • Познавање на работа со пресметка по метод на конечни елементи (FEA);
 • Солидно познавање на англискиот јазик (чита, пишува, говори);
 • Напредно познавање на MS Office;

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на англиски или на македонски јазик на www.vanhool.mk, во делот “отворени работни места”.
Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Краен рок за доставување на апликациите: 21/06/2017

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk ќе бидат земени во предвид.

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail