Искористе ја можноста и бидете стипендист на ЕВН Македонија

diplome-710x540.jpg

Во рамките на соработката помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола која се реализира преку Центарот за Кариера, Алумни и Доживотно учење (КРЕДО центар), ЕВН Македонија отвора повик за доделување на стипендија за студентите од електротехничкиот отсек при Технички факултет-Битол, во насока на професионално усовршување на млади.

Повеќе тука

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail