IT SPECIALIST, MARKETING & RESEARCH SPECIALIST, COPYWRITER

IT-SPECIALIST-MARKETING-RESEARCH-SPECIALIST-COPYWRITER.jpg

IT SPECIALIST, MARKETING & RESEARCH SPECIALIST, COPYWRITER

Hornets ДОО, фирма за маркетинг, е-трговија и услуги од Скопје, со клиенти низ целиот свет,
поради започнување на нови проекти, објавува конкурс за вработување на повеќе работни
позиции.
Отворени работни позиции:

 1. Веб програмер (IT Specialist)
 2. Маркетинг & истражување (Marketing & Research Specialist)
 3. Copywriter (Content writing & Research Specialist)
 4. Веб програмер
  1.1. Технички познавања: Програмирање според однапред утврдени и дефинирани
  задачи со користење на некој од следните програмски јазици и технологии,
  ● Oсновни Front-end веб технологии (HTML/CSS)
  ● PHP, MySQL, CSS/JS, SQL, Cpanel
  ● Python (основно познавање)
  ● WordPress, Woocommerce (основно познавање)
  ● Shopify (основно познавање)
  Работно искуство
  ● Работно искуство барем 1 година.
 5. Маркетинг & истражување (Marketing & Research
  Specialist)
  2.1. Технички познавања:
  ● Развивање, имплементирање и управување со стратегии на социјалните мрежи
  ● Управување и надгледување содржини и профили на социјалните мрежи
  ● Креирање, менаџирање и анализа на маркетинг кампањи
  ● Одлично познавање на Англиски Јазик (Пишуван и Говорен)
  ● Одлични комуникациски способности
  ● Одлично познавње на Microsoft Excel и Word
  ● Познавање на SEO
  ● Пребарување и истражување на дадени содржини
  Работно искуство
  ● Работно искуство барем 1 година.
 6. Copywriter (Content writing & Research Specialist)
  2.1. Технички познавања:
  ● Совршено познавање на Англиски јазик
  ● Креирање на содржини
  ● Напредно Web истражување
  ● Брзо пишување на тастатура
  ● Познавање на SEO и Keyword Research
  ● Креирање на содржини за емаил кампањи
  Работно искуство
  ● Работно искуство барем 1 година.
  Персонални карактеристики на апликантите ·
  ● Флексибилност и прилагодливост, тимски дух;
  ● Претприемачки дух со креативен пристап, ориентираност кон резултати;
  ● Навремено и одговорно извршување на задачите
  ● Проактивност и внесување иновативни методи за раст на брендот
  ● Креативна, енергична, упорна, посветена, амбициозна и позитивна личност
  Што нудиме
  ● Да бидете дел од тимска работа и одлична работна атмосфера во пријателски тим
  ● Флексибилно работно време
  ● Можност да учите нови алатки
  ● Слобода за сопствените идеи и предлози, како и нивно брзо спроведување
  ● Можност за развој и напредок на професионалната кариера
  ● Солидни примања
  Сите заинтересирани испратете CV на [email protected]
  Локација: ул. Методија Ш. Шарло 26. Аеродром / Скопје
  За повеќе информации побарајте не на 071 323 460 или 078 317 147

Извор: kariera.mk

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail