ИЗДАВАЧКИ ЦЕНТАР ТРИ ИМА ПОТРЕБА ОД ПРОДАВАЧ ВО КНИЖАРНИЦА

grJA8b8gRUeDTa6sQrZ5JA.png

Издавачки центар ТРИ има потреба од
ПРОДАВАЧ ВО КНИЖАРНИЦА

Потребни квалификации:

• Завршено високо образование
• Пожелно е работно искуство на иста или слична позиција
• Одлично познавање на работа со компјутер
• Познавање на англиски јазик

Потребни способности и вештини:

• Вештини на продавање
• Комуникативност, отвореност, љубезност
• Способност за работа со клиенти
• Високо ниво на професионалност
• Подготвеност за работа во смени

• Познавање на книжевноста и издавачката сцена во Македонија
• Одлични организациски способности

Рок на огласот – 17.01.2020

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да пратат CV на македонски и мотивациско писмо на: [email protected]

Ќе се земат предвид само апликантите што целосно ги исполнуваат наведените услови.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail